Известие

Collapse
No announcement yet.

Преде та се къса...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Преде та се къса...

Колеги, от известно време, когато е студена, колата ми прекъсва зловещо, предимно сутрин. Работи неравномерно и като и подам газ глъхне. Все едно, на кола с ръчен смукач, да не си и дръпнал смукача. След километър - два си се оправя. Смених и четирите свещи (мотора е боксер). Погледнах кабелите (на тъмно) да не прехвърлят искра... всичко изглежда наред. Кажете как да я лекувам
    146 1.3 боксер 96г.

0888 232 484 Бобо
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Re: Преде та се къса...

Първоначално публикувано от VICO
      Колеги, от известно време, когато е студена, колата ми прекъсва зловещо, предимно сутрин. Работи неравномерно и като и подам газ глъхне. Все едно, на кола с ръчен смукач, да не си и дръпнал смукача. След километър - два си се оправя. Смених и четирите свещи (мотора е боксер). Погледнах кабелите (на тъмно) да не прехвърлят искра... всичко изглежда наред. Кажете как да я лекувам

Аз имам същия проблем.Като запаля сутрин прекъсва, като загрее се оправя.4-5 секунди работи като дизел при палене всеки път.Предполагам че маслото не е добро и затова е така.
      Колега като разрешиш проблема може да дадеш съвет, за сега мисля да карам така
      Alfa 146 1.6TS 16v '98
      Fiat Punto 55 1.1 `97 - градската

Comment

Working...
      X